Ana Sayfa
Müdürlük
Şube Müdürlüğü

Hakkımızda

SKS Daire Başkanlığı ve Bağlı Birimlerinin Kalite Yönetim Sistemi, SAÜDEK, YGG, Stratejik Plan, Bütçe, Performans Programı ve Birim Faaliyet Raporlarının (v.b.) hazırlık ve düzenleme çalışmalarının koordine edilmesi. 

Daire Başkanlığına ait yıllık bütçe ödeneklerinin Ayrıntılı Finansman Programını hazırlamak ve yıl içindeki harcamaların bu programa uygun şekilde yapılmasının sağlanması.

Üniversitemiz Birimlerinde Kısmi Zamanlı veya Stajyer statüsünde çalıştırılan ya da eğitim-öğretim birimlerinin Zorunlu Staj veya Mesleki Eğitime tabi tuttuğu öğrencilerin maaş ve SGK primi ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi, bu işlerle olarak ilgili Dairemize gelen her türlü evrakın incelenmesi, gerekli rapor ve tabloların düzenlenmesi, üst yazı ve cevapların yazılması.

Öğrenciler/Öğrenci Toplulukları, Spor Kafileleri ve Daire Başkanlığı personelinin Yolluk-Yevmiye, Konaklama ve (Kongre-Konferans v.b.) Katılım Ücretlerine ilişkin Harcırah ve Avans işlemlerinin yürütülmesi, Gezi Aracı taleplerinin karşılanması.

Daire Başkanlığı bütçesinden gerçekleştirilen her türlü mal, malzeme ve hizmet satınalınması işlemlerinin yürütülmesi, bütçenin etkin ve verimli kullanımı hususunda gerekli tedbirlerin alınması.

Daire Başkanlığı ve bağlı birimlerinin Taşınır Kayıt Kontrol iş ve işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve raporlanması.